Aixecament en dos temps

Levantamiento en dos tiempos

POSICIÓ INICIAL:

Seleccioni la quantitat de discos apropiada per posar-los a la barra. Agafi la barra amb una subjecció prona i amb les mans a l'amplada de les espatlles. Separi els peus a l'amplada dels malucs. Els seus genolls han d'estar doblegats a 90 graus i la seva esquena ha d'estar paral·lela al terra. Retregui els seus omòplats. Contregui el sòl pelvià i el Core mentre manté el pit aixecat.

MOVIMENT:

A través dels talons, mogui la barra cap amunt estenent els seus malucs i genolls al mateix temps mentre exhala. Continuant amb l'aixecada, mogui la barra cap amunt fins a l'altura del pit i giri els canells per col·locar-la sobre les espatlles. Ara la barra ha d'estar just damunt de les espatlles, sota la barbeta. Ajudat per una empenta des de les cames, estengui els braços per empentar la barra cap amunt fins que els colzes estiguin estesos però no bloquejats. Baixi lentament el pes fins que les seves mans estiguin just per sobre de les espatlles. Torni a la posició inicial baixant la barra al mateix temps que mou les natges cap endarrere tant com pugui mantenint la barra prop de les seves cames.

CONSELLS: Asseguri's de no moure l'esquena i de fer l'exercici amb els malucs i els genolls. Centri's en contreure la columna tot el temps usant els seus músculs del Core.

Vídeos