Elevació frontal amb manuella recolzat en banc pla

Elevación frontal con mancuerna apoyado en banco plano

POSICIÓ INICIAL:

Necessita col·locar un banc per fer l'exercici. Seleccioni el pes adequat de les manuelles. Col·loqui la cama dreta a la part superior de l'extrem del banc i col·loqui la seva mà dreta a l'altre extrem del banc per obtenir suport. La part superior del cos ha d'estar paral·lela al terra. Contregui el sòl pelvià i el Core mentre manté el teu pit mirant cap al terra. Agafi una manuella amb la mà esquerra utilitzant una subjecció neutral (el palmell de la mà cap al tors).

MOVIMENT:

Aixequi la manuella davant seu fins que el seu braç quedi paral·lel al terra mentre exhala. Proni la mà durant l'ascens. Mentre fa l'exercici, mogui només el braç, asseguri's de no moure cap altra part del seu cos. Torni a la posició inicial amb un moviment suau mentre inhala. Repeteixi el moviment la quantitat especificada de repeticions i després canviï de costat i repeteixi amb l'altre braç.

CONSELLS: La clau de l'exercici és la qualitat més que la quantitat. El truc és realitzar l'exercici de la forma adequada. Asseguri's de fer totes les repeticions en tot el rang de moviment de l'exercici.

Vídeos