Esquat estàtic en posició de gambada

Sentadilla estática en posición de zancada

POSICIÓ INICIAL:

Seleccioni la quantitat de discos apropiada per posar-los a la barra. Col·loqui la barra sobre els trapezis i agafi-la fermament amb les mans. Dempeus, separi els seus peus a l'amplada de les espatlles i posi els dits dels peus lleugerament cap enfora. Contregui el sòl pelvià i el Core mentre manté el pit aixecat.

MOVIMENT:

Faci pas endavant mig metre amb la seva cama esquerra. Baixi lentament el seu cos cap avall fins que el seu genoll dret gairebé toqui el terra mentre inhala. Asseguri's de mantenir la canyella dreta perpendicular al terra evitant l'ascens del taló. Mantingui la posició durant el temps requerit. Empenyent principalment des del taló, torni a la posició inicial mentre exhala. Asseguri's de no moure el tors cap endarrere mentre realitza l'exercici. Repeteixi el moviment la quantitat especificada de repeticions i després repeteixi amb l'altra cama. Mentre fa l'exercici, mogui només les cames, asseguri's de no moure cap altra part del seu cos.

CONSELLS: Per mantenir l'equilibri, intenti moure els peus sempre en la mateixa línia sense creuar-los. El cap i el pit sempre han de mirar cap endavant.

Vídeos