Gambada lateral amb barra

Zancada lateral con barra

POSICIÓ INICIAL:

Seleccioni la quantitat de discos apropiada per posar-los en la barra. Col·loqui la barra sobre els trapezis i agafi-la fermament amb les mans. Dempeus, separi els seus peus a l'amplada de les espatlles i posi els dits dels peus lleugerament cap enfora. Contregui el sòl pelvià i el Core mentre manté el seu pit aixecat.

MOVIMENT:

Faci un pas lateral que separi el seu peu dret de l'altre. Els seus peus han d'estar més amples que l'amplada de les espatlles. Baixi el cos cap al costat dret doblegant el genoll i el maluc drets i mentre manté la cama esquerra lleugerament doblegada. Torni a la posició inicial amb un suau moviment mentre inhala i alterni amb l'altre braç. Repeteixi el moviment la quantitat especificada de repeticions, després canviï de costat i repeteixi l'exercici.

CONSELLS: Centri's en un moviment lent i controlat. Asseguri's que els seus genolls estiguin sempre apuntant cap a les puntes dels peus. Concentri's a tenir sempre el seu pes en tota la planta dels peus. El cap i el pit sempre han de mirar cap endavant.

Vídeos