Gambada en màquina Smith

Zancada en maquina smith

POSICIÓ INICIAL:

Ajusti la barra a l'altura que millor s'adapti a la seva altura i seleccioni la quantitat de discos adequada per col·locar-los a la màquina. Passi sota la barra i sostingui-la amb la part posterior de les seves espatlles. Asseguri's que la barra estigui als seus músculs i que no pressioni els seus ossos. Agafi la barra amb les mans, els palmells han de mirar cap endavant. Separi els seus peus a l'amplada de les espatlles. Faci un pas endavant amb la cama dreta i cap endarrere amb la cama esquerra formant un angle de 90 graus entre les seves cames. Contregui el sòl pelvià i el Core mentre manté el pit aixecat. Aixequi la barra una mica i giri les mans per desenganxar la barra.

MOVIMENT:

Doblegant els genolls, baixi lentament el cos cap avall fins que el genoll dret gairebé toqui el terra mentre inhala. Asseguri's de mantenir la canyella dreta perpendicular al terra evitant l'ascens del taló del davant. Empenyent principalment des del taló, torni a la posició inicial mentre exhala. Repeteixi el moviment la quantitat especificada de repeticions i després repeteixi amb l'altra cama.

CONSELLS: Mentre fa l'exercici, mogui només les cames, asseguri's de no moure cap altra part del seu cos. El cap i el pit sempre ha de mirar cap endavant i també ha de mantenir l'esquena recta.