Mig esquat amb cama en extensió a la màquina Smith

Media sentadilla con pierna en extensión en maquina smith

POSICIÓ INICIAL:

Ajusti la barra a l'alçada que millor s'adapti a la seva altura i seleccioni la quantitat de discos adequada per col·locar-los a la màquina. Passi sota la barra i sostingui-la amb la part posterior de les seves espatlles. Asseguri's que la barra estigui als seus músculs i que no pressioni els seus ossos. Agafi la barra amb les mans, els palmells han de mirar cap endavant. Separi els seus peus a l'amplada de les espatlles i posi els dits dels peus lleugerament cap enfora. Estengui la seva cama dreta davant seu per mantenir la càrrega amb la seva cama esquerra. Contregui el seu sòl pelvià i Core mentre manté el seu pit aixecat.

MOVIMENT:

Doblegui el genoll esquerre i mogui les natges cap endarrere, baixi les cames fins que les cuixes quedin paral·leles al terra mentre inhala. En un moviment ràpid, torni a la posició inicial pressionant principalment des dels talons mentre exhala. Repeteixi el moviment la quantitat especificada de repeticions i després canviï de costat i repeteixi amb l'altra cama.

CONSELLS: Asseguri's que els seus genolls estiguin sempre apuntant cap a les puntes dels peus. Concentri's a tenir sempre el seu pes en tota la planta dels peus. El seu cap i el pit sempre ha de mirar cap endavant i també ha de mantenir l'esquena recta.

Músculs que treballen