Mig esquat amb pressió (press) d'espatlles

Media sentadilla con press de hombros

POSICIÓ INICIAL:

Col·loqui's dempeus amb els peus a l'amplada de les espatlles. Agafi dues ampolles i col·loqui-les just damunt de les seves espatlles. Contregui el seu sòl pelvià i Core mentre manté el seu pit aixecat. Els colzes han d'apuntar cap endavant.

MOVIMENT:

Doblegui els genolls i mogui les natges cap endarrere, baixi les cames fins que les cuixes quedin paral·leles al terra mentre inhala. En un moviment ràpid, torni a la posició inicial pressionant principalment des dels talons mentre exhala. Estengui els braços per a empènyer la barra cap amunt fins que els colzes estiguin estesos però no bloquejats. Baixi lentament el pes fins que les seves mans estiguin just per sobre de les espatlles. Asseguri's de no arquejar l'esquena quan realitzi l'exercici.

CONSELLS: Asseguri's que els seus genolls estiguin sempre apuntant cap a les puntes dels peus. Concentri's a tenir sempre el pes a tota la planta dels peus. El cap i el pit sempre han de mirar cap endavant. La clau de l'exercici és la qualitat més que la quantitat. El truc és realitzar l'exercici de la forma adequada.

Músculs que treballen

Vídeos