Mig esquat i press d'espatlles amb manuelles

Media sentadilla y press de hombros con mancuernas

POSICIÓ INICIAL:

Dempeus, separi els seus peus a l'amplada de les espatlles i posi els dits dels peus lleugerament cap enfora. Seleccioni el pes adequat de les manuelles. Agafi les manuelles als costats de les espatlles mentre manté els colzes doblegats i en línia amb el seu tors. Les mans han d'estar lleugerament més separades que l'amplada de les espatlles. Contregui el sòl pelvià i el Core mentre manté el pit aixecat.

MOVIMENT:

Doblegui els genolls i mogui els glutis cap endarrere, baixi les cames fins que les cuixes quedin paral·leles al terra mentre inhala. En un moviment ràpid, torni a la posició inicial pressionant principalment des dels talons mentre exhala. Estengui els braços per empènyer les manuelles cap amunt fins que els colzes estiguin estesos però no bloquejats. Baixi lentament el pes fins que les seves mans estiguin just per sobre de les espatlles. Mantingui una tensió constant a les espatlles.

CONSELLS: Asseguri's que els seus genolls estiguin sempre apuntant cap a les puntes dels peus. Concentri's a tenir sempre el seu pes en tota la planta dels peus. El cap i el pit sempre han de mirar cap endavant.

Músculs que treballen

Vídeos