Rotació interna d'espatlla amb cable-politja dempeus

Rotación interna de hombro con cable-polea de pie

POSICIÓ INICIAL:

Seleccioni la resistència apropiada a la màquina. Col·loqui's dempeus amb els peus a l'amplada de les espatlles. Hi hauria d'haver un cable amb un mànec que estigui unit a una politja a l'altura de la seva cara. Agafi el mànec amb una subjecció prona i retrocedeixi per tibar la politja. Doni la volta per deixar la politja a la seva esquena. Retraient les escàpules, estiri del mànec cap a l'espatlla. El seu braç ha d'estar alineat amb la seva esquena, el seu colze ha d'estar al voltant de l'altura de les seves espatlles i el palmell ha d'apuntar davant seu i a l'altura de la seva cara. Contregui el sòl pelvià i el Core mentre manté el pit aixecat.

MOVIMENT:

Faci una rotació interna de l'espatlla evitant qualsevol altre moviment del seu cos perquè el palmell quedi mirant cap al terra. Exhali durant el moviment. Torni a la posició inicial amb un moviment suau, evitant que els pesos en moviment toquin els que estan quiets. Repeteixi el moviment la quantitat especificada de repeticions i després repeteixi amb l'altre braç.

CONSELLS: La clau de l'exercici és la qualitat més que la quantitat. El truc és realitzar l'exercici de la forma adequada.

Músculs que treballen