Abducció de maluc amb cable-politja dempeus

Abducción de cadera con cable-polea de pie

POSICIÓ INICIAL:

Col·loqui una corretja de turmell en una politja de cable baixa i enganxi-la al turmell dret. Seleccioni el pes apropiat a la màquina. Agafi el pal amb la mà esquerra sense tocar el cable. La pila de pesos ha d'estar al seu costat esquerre. La seva cama dreta ha de començar enfront de la seva cama esquerra. Doblegui lleugerament els genolls. El cable ha de tenir tensió abans de començar l'exercici. Contregui el sòl pelvià i el Core.

MOVIMENT:

Contraient el seu gluti, separi completament la seva cama dreta de l'altra mentre exhala. Asseguri's de moure només la cama dreta. Torni a la posició inicial amb un moviment suau, evitant que els pesos en moviment toquin els que estan quiets. Repeteixi el moviment la quantitat especificada de repeticions i després canviï de costat i repeteixi amb l'altra cama.

CONSELLS: Asseguri's de no moure cap altra part del seu cos, prestant especial atenció als seus músculs abdominals. Centri's en un moviment lent i controlat. Pot posar un graó (step) sota la seva cama de treball per fer l'exercici d'una manera més còmoda.

Músculs que treballen