Adducció d'una cama amb cable-politja dempeus

Aducción de una pierna con cable-polea de pie

POSICIÓ INICIAL:

Col·loqui una corretja de turmell a una politja de cable baixa i enganxi-la al turmell dret. Seleccioni el pes apropiat a la màquina. Agafi el pal amb la mà dreta sense tocar el cable. La pila de pesos ha d'estar al seu costat dret. La seva cama dreta ha de començar separada de la seva cama esquerra. Doblegui lleugerament els genolls. El cable ha de tenir tensió abans de començar l'exercici. Contregui el sòl pelvià i el Core.

MOVIMENT:

Contractant els seus adductors, mogui la seva cama dreta enfront de la seva cama esquerra mentre exhala. Asseguri's de moure només la cama dreta. Torni a la posició inicial amb un moviment suau, evitant que els pesos en moviment toquin els que estan quiets. Repeteixi el moviment la quantitat especificada de repeticions i després canviï de costat i repeteixi amb l'altra cama.

CONSELLS: Asseguri's de no moure cap altra part del seu cos, parant especial atenció als seus músculs abdominals. Centri's en un moviment lent i controlat. Pot posar un graó (step) sota la seva cama de treball per fer l'exercici d'una manera més còmoda.

Músculs que treballen

Vídeos