Obertura lateral amb manuella genoll recolzat

Apertura lateral con mancuerna rodilla apoyada

POSICIÓ INICIAL:

Col·loqui un banc per fer l'exercici. Seleccioni el pes adequat de les manuelles. Col·loqui la cama dreta a la part superior de l'extrem del banc i col·loqui la seva mà dreta a l'altre extrem del banc per obtenir suport. La part superior del cos ha d'estar paral·lela al terra. Contregui el seu sòl pelvià i Core mentre manté el teu pit mirant cap al terra. Agafi una manuella amb la mà esquerra utilitzant una subjecció neutral (el palmell de la mà cap al tors).

MOVIMENT:

Aixequi la manuella cap a la dreta fins que el seu braç estigui paral·lel al terra i la seva mà estigui en línia recta amb les seves espatlles mentre exhala. Mentre fa l'exercici, mogui només el braç, asseguri's de no moure cap altra part del seu cos. Torni a la posició inicial amb un moviment suau mentre inhala. Repeteixi el moviment la quantitat especificada de repeticions i després canviï de costat i repeteixi amb l'altre braç.

CONSELLS: La clau de l'exercici és la qualitat més que la quantitat. El truc és realitzar l'exercici de la forma adequada. Asseguri's de fer totes les repeticions en tot el rang de moviment de l'exercici.

Músculs que treballen

Vídeos