Sortida de velocitat amb TRX

Salida de velocidad con Trx

POSICIÓ INICIAL:

Suspengui el seu TRX a l'altura del genoll. Agafi les nanses amb una subjecció prona i col·loqui les seves cames juntes darrere seu. La seva posició ha de veure's com una posició de push up. Mantingui el seu cos en línia recta i els seus braços completament estesos retraient els omòplats. Mogui el cos de manera que les nanses quedin al costat de les costelles. Les cordes del TRX han d'estar entre els braços i les costelles. Contregui el sòl pelvià i el Core mentre manté el seu cos recte.

MOVIMENT:

Comenci a baixar doblegant els colzes fins que el pit estigui al costat dels polzes mentre inhala. Pressionant amb el peu esquerre, mogui el cos cap endavant per estendre completament la cama esquerra i mogui el genoll dret tan alt com pugui. Torni a la posició inicial amb un moviment suau mentre inhala. Repeteixi el moviment la quantitat especificada de repeticions i després canviï de costat i repeteixi amb l'altra cama.

CONSELLS: La clau de l'exercici és la qualitat sobre la quantitat. El truc és realitzar l'exercici amb la forma adequada. No deixi que els malucs caiguin.

Músculs que treballen