Extensió de tríceps amb cable-politja inclinat i recolzat en banc pla

Extensión de triceps con cable-polea inclinado y apoyado en banco plano

POSICIÓ INICIAL:

Seleccioni el pes apropiat a la màquina. Necessita col·locar un banc davant de la màquina per fer l'exercici. Hi ha d'haver un cable d'una politja baixa. Agafi'l amb la mà esquerra i una subjecció neutra. Col·loqui el peu dret enfront de l'altre i la seva mà dreta a l'extrem del banc per tenir suport. La seva part superior del cos ha d'estar paral·lel al terra. Contregui el sòl pelvià i el Core mentre manté el seu pit mirant cap al terra. Retraient l'escàpula, estiri del cable cap al costat del seu pit. L'avantbraç ha de quedar perpendicular al terra.

MOVIMENT:

Utilitzant el seu tríceps, estengui completament el colze fins que el braç quedi paral·lel al terra mentre exhala. Torni a la posició inicial amb un moviment suau mentre inhala. Repeteixi el moviment la quantitat especificada de repeticions i després canviï de costat i repeteixi amb l'altre braç.

CONSELLS: La clau de l'exercici és la qualitat més que la quantitat. El truc és realitzar l'exercici de la forma adequada. Asseguri's de fer totes les repeticions en tot el rang de moviment de l'exercici.

Músculs que treballen

Vídeos