Rotació d'espatlla amb cable-corriola de genolls

Rotación de hombro con cable-polea de rodillas

POSICIÓ INICIAL:

Seleccioni la resistència apropiada a la màquina. Agenolli's al terra perquè la corriola quedi darrere seu. Hi hauria d'haver un cable amb una mànec que estigui unit a una corriola alta. Agafi'l. Contregui el sòl pelvià i el Core mentre manté el seu pit aixecat. Retraient els omòplats, tiri del mànec cap a l'espatlla perquè el colze quedi a uns 90° i la mà quedi a l'altura del seu cap. El seu braç ha d'estar alineat amb la seva esquena, el seu colze ha d'estar al voltant de l'altura de les seves espatlles i el palmell ha de mirar cap endavant.

MOVIMENT:

Faci una rotació interna de l'espatlla evitant qualsevol altre moviment del seu cos perquè el seu palmell quedi mirant cap al terra. Exhali durant el moviment. Torni a la posició inicial amb un moviment suau, evitant que els pesos en moviment toquin els que estan quiets. Repeteixi el moviment la quantitat especificada de repeticions i després repeteixi amb l'altre braç.

CONSELLS: La clau de l'exercici és la qualitat sobre la quantitat. El truc és realitzar l'exercici amb la forma adequada.

Músculs que treballen

Vídeos