Creuaments de pectoral amb cable-politja dempeus inclinat

Cruces de pectoral con cable-polea de pie inclinado

POSICIÓ INICIAL:

Col·loqui les politges en una posició sobre el seu cap. Seleccioni la resistència apropiada a la màquina. Agafi les subjeccions de les politges, faci un pas endavant i mogui les seves mans juntes i creuades entre si enfront seu. Els seus colzes han d'estar lleugerament doblegats i les seves mans han d'estar lleugerament sota les seves espatlles. Col·loqui un peu enfront seu per a una posició més estable. Contregui el sòl pelvià i el Core.

MOVIMENT:

Comenci a obrir els braços cap als costats fins que formin una línia recta, evitant que els pesos en moviment toquin els que estan quiets. Inhali durant el moviment. Usant els músculs pectorals, torni a la posició inicial en un moviment fort mentre exhala.

CONSELLS: La clau de l'exercici és la qualitat més que la quantitat. El truc és realitzar l'exercici de la forma adequada. La línia dels seus braços sempre ha de coincidir amb la línia de les politges. Mentre fa l'exercici, mogui només l'articulació de l'espatlla, asseguri's de no moure cap altra part del seu cos. Durant l'obertura, centri's en un moviment lent i controlat.

Músculs que treballen

Vídeos