Extensió d'un maluc en màquina dempeus

Extensión de una cadera en máquina de pie

POSICIÓ INICIAL:

Col·loqui's en una màquina d'extensió de maluc. Seleccioni el pes apropiat a la màquina. Si desitja començar amb la seva cama dreta, la pila de pesos ha d'estar al seu costat dret. L'encoixinat ha d'estar davant dels seus turmells, amb els seus genolls a 90 graus, si no ho està, ajusti la màquina. Posi la cama dreta sobre el coixinet. Ha d'estar sota la cuixa, just darrere del genoll. El seu maluc ha d'estar a 90 graus, si no és així, ajusti la màquina per a obtenir-la. Contregui el sòl pelvià i el Core mentre manté el pit aixecat. Agafi les manilles fermament.

MOVIMENT:

Estengui el maluc i genoll dret mentre exhala. Asseguri's de moure només la cama dreta. Torni a la posició inicial amb un moviment suau, evitant que els pesos en moviment toquin la resta de la plaques. Repeteixi el moviment la quantitat especificada de repeticions i després canviï de costat i repeteixi amb l'altra cama.

CONSELLS: La clau de l'exercici és la qualitat més que la quantitat. El truc és realitzar l'exercici de la forma adequada.

Músculs que treballen