Puntada de tríceps amb manuella genoll recolzat sobre banc pla

Patada de triceps con mancuerna rodilla apoyada sobre banco plano

POSICIÓ INICIAL:

Necessita col·locar un banc per fer l'exercici. Seleccioni el pes adequat de les manuelles. Col·loqui la cama dreta a la part superior de l'extrem del banc i col·loqui la seva mà dreta a l'altre extrem del banc per obtenir suport. La part superior del cos ha d'estar paral·lela al terra. Contregui el sòl pelvià i el Core mentre manté el seu pit mirant cap al terra. Agafi una manuella amb la mà esquerra utilitzant una subjecció neutra (el palmell de la mà cap al tors). Retraient l'omòplat, aixequi la manuella cap al costat del seu pit. L'avantbraç ha de quedar perpendicular al terra.

MOVIMENT:

Utilitzant el seu tríceps, estengui completament el colze fins que el braç quedi paral·lel al terra mentre exhala. Torni a la posició inicial amb un moviment suau mentre inhala. Repeteixi el moviment la quantitat especificada de repeticions i després canviï de costat i repeteixi amb l'altre braç.

CONSELLS: La clau de l'exercici és la qualitat més que la quantitat. El truc és realitzar l'exercici de la forma adequada. Asseguri's de fer totes les repeticions en tot el rang de moviment de l'exercici.

Músculs que treballen

Vídeos