Gambada a màquina Smith amb cama elevada

Zancada en maquina smith con pierna elevada

POSICIÓ INICIAL:

Vostè necessita col·locar un banc darrere de la màquina Smith. Ajusti la barra a l'alçada que millor s'adapti a la seva altura i seleccioni la quantitat de discos adequada per col·locar-los a la màquina. Passi sota la barra i sostingui-la amb la part posterior de les seves espatlles. Asseguri's que la barra estigui als seus músculs i que no pressioni els seus ossos. Agafi la barra amb les mans, els palmells han de mirar cap endavant. Separi els seus peus a l'amplada de les espatlles. Col·loqui el dors del seu peu dret darrere seu al banc i el peu esquerre davant seu. Contregui el sòl pelvià i el Core. Aixequi la barra una mica i giri les mans per desenganxar la barra.

MOVIMENT:

Doblegant els genolls, baixi lentament el cos cap avall fins que el genoll dret gairebé toqui el terra mentre inhala. Asseguri's de mantenir la canyella dreta perpendicular al terra evitant l'ascens del taló. Empenyent principalment des del taló, torni a la posició inicial mentre exhala. Asseguri's de no moure el tors cap endarrere mentre realitza l'exercici. Repeteixi el moviment la quantitat especificada de repeticions i després repeteixi amb l'altra cama.

CONSELLS: Mentre fa l'exercici, mogui només les cames, asseguri's de no moure cap altra part del seu cos. Asseguri's que el seu genoll no es mou cap a la línia mitjana del seu cos.