Pressió (press) vertical de cames

Press vertical de piernas

POSICIÓ INICIAL:

Seleccioni la quantitat de discos apropiada per posar-los a la màquina. Estiri's a la màquina i col·loqui els peus a la plataforma, separats a l'amplada de les espatlles. Agafi les nanses laterals de la màquina. Asseguri's que els seus peus estiguin completament col·locats a la plataforma, des dels talons fins als dits dels peus. Contregui el sòl pelvià i el Core mentre manté el pit aixecat. Baixi les barres de seguretat que sostenen la plataforma al seu lloc i pressioni la plataforma fins que les seves cames estiguin completament esteses (però no bloquejades) davant seu.

MOVIMENT:

Baixi la plataforma amb un moviment suau fins que els seus genolls formin un angle de 90 graus mentre inhala. Empenyi la plataforma des dels talons dels seus peus i torni a la posició inicial mentre exhala. Repeteixi el moviment fins a completar totes les repeticions i després torni a col·locar la barra per assegurar-se que els passadors de seguretat es bloquegin correctament una vegada que hagi acabat.

CONSELLS: Comprovi sempre si ha bloquejat correctament la màquina després de les repeticions. Si vostè és un principiant sigui conservador amb la càrrega que utilitza.