Flexions i rem amb ampolles d'aigua

Flexiones y remo con botellas de agua

POSICIÓ INICIAL:

Seleccioni el pes adequat de les ampolles. Posis's de bocaterrosa i col·loqui els pesos sota el seu pit. Les mans han d'estar separades a l'amplada de les espatlles mentre sosté el seu tors amb els braços estesos. Col·loqui els seus peus separats a l'amplada de les espatlles. Sostingui el seu pes amb els dits dels peus i les mans. Mantingui les espatlles lluny de les orelles retraient les escàpules. Contregui el sòl pelvià i el Core mentre manté el seu cos recte.

MOVIMENT:

Comenci a baixar doblegant els colzes fins que el seu pit gairebé toqui les ampolles mentre inhala. Empenyi el seu tors cap a la posició inicial estrenyent la resta del cos mentre exhala. Retraient l'escàpula, aixequi una ampolla cap al costat del seu pit mentre exhala. Mentre fa l'exercici, mogui només el braç, asseguri's de no moure cap altra part del seu cos. Torni a la posició inicial amb un suau moviment mentre inhala i repeteixi amb l'altre braç.

CONSELLS: La clau de l'exercici és la qualitat sobre la quantitat. El truc és realitzar l'exercici amb la forma adequada.

Músculs que treballen

Vídeos