Premsa de cames inclinada

Prensa de piernas inclinada

POSICIÓ INICIAL:

Seleccioni la quantitat apropiada de discos per posar-los a la màquina. Assegui's a la màquina i col·loqui els peus a la plataforma, separats a l'amplada de les espatlles. Subjecti els agafadors laterals de la màquina. Asseguri's que els peus estiguin completament col·locats a la plataforma, des dels talons fins als dits dels peus. Contregui el sòl pelvià i el Core mentre manté el pit aixecat. Baixi les barres de seguretat que sostenen la plataforma al seu lloc i pressioni-la fins que les seves cames estiguin completament esteses (però no bloquejades) davant seu.

MOVIMENT:

Baixi la plataforma amb un moviment suau fins que els genolls formin un angle de 90 graus mentre inhala. Empenyi la plataforma des dels talons dels peus i torni a la posició inicial mentre exhala. Repeteixi el moviment fins que acabi totes les repeticions i després torni a col·locar la barra i asseguri’s que els passadors de seguretat es bloquegen correctament quan hagi acabat.

CONSELLS: Comprovi sempre si ha bloquejat correctament la màquina després de les repeticions. Si vostè és un principiant, sigui conservador amb la càrrega que utilitza.