Press Arnold

Press Arnold

POSICIÓ INICIAL:

Seleccioni el pes adequat de les manuelles. Agafi les manuelles als costats de les espatlles mentre manté els colzes doblegats i en línia amb el seu tors. Les mans han d'estar separades a una amplada lleugerament superior que la de les espatlles. Pressioni el cap, la part superior de l'esquena i el maluc contra l'encoixinat. Contregui el sòl pelvià i el Core mentre manté el seu pit aixecat.

MOVIMENT:

Estengui els braços per empènyer les manuelles cap amunt fins que els colzes estiguin estesos però no bloquejats. Utilitzi una subjecció prona. Baixi lentament el pes fins que les seves mans estiguin just per sobre de les espatlles. Mantingui una tensió constant a les espatlles. Una vegada que els pesos estiguin al costat de les espatlles, mogui-les per col·locar-les juntes i canviï la subjecció de prona a supina. Torni a la posició inicial i repeteixi el moviment la quantitat especificada de repeticions.

CONSELLS: La clau de l'exercici és la qualitat sobre la quantitat. El truc és realitzar l'exercici amb la forma adequada.

Músculs que treballen

Vídeos