Premsa inclinada a una cama

Prensa inclinada a una pierna

POSICIÓ INICIAL:

Seleccioni la quantitat de discos apropiada per posar-los a la màquina. Assegui's a la màquina i col·loqui els peus a la plataforma, separats a l'amplada de les espatlles. Agafi les nanses laterals de la màquina. Asseguri's que els seus peus estiguin completament col·locats a la plataforma, des dels talons fins als dits dels peus. Contregui el sòl pelvià i el Core mentre manté el pit aixecat. Ara col·loqui el seu peu esquerre al terra. Farà l'exercici amb la cama dreta. Baixi les barres de seguretat que sostenen la plataforma al seu lloc i pressioni la plataforma fins que la seva cama dreta estigui completament estesa (però no bloquejada) davant seu.

MOVIMENT:

Baixi la plataforma amb un moviment suau fins que el seu genoll dret formi un angle de 90 graus mentre inhala. Empenyi la plataforma des dels talons dels seus peus i torni a la posició inicial mentre exhala. Repeteixi el moviment fins a completar totes les repeticions i després torni a col·locar la barra per assegurar-se que els passadors de seguretat es bloquegin correctament una vegada que hagi acabat. Repeteixi amb l'altra cama.

CONSELLS: Comprovi sempre si ha bloquejat correctament la màquina després de les repeticions. Si vostè és un principiant sigui conservador amb la càrrega que utilitza.