Arrencada amb barra al coll

Arrancada con barra al cuello

POSICIÓ INICIAL:

Seleccioni la quantitat de discos apropiada per posar-los a la barra. Agafi la barra amb una subjecció prona i amb les mans a l'amplada de les espatlles. Separi els peus a l'amplada dels malucs. Els seus genolls han d'estar doblegats a 90 graus i la seva esquena ha d'estar paral·lela al terra. Retregui els seus omòplats. Contregui el sòl pelvià i el Core mentre manté el pit aixecat.

MOVIMENT:

A través dels talons, mogui la barra cap amunt estenent els seus malucs i genolls al mateix temps mentre exhala. Després, en un moviment fort, estiri de la barra cap a la barbeta fins que els colzes estiguin lleugerament més alts que les espatlles mentre exhala. Torni a la posició inicial baixant la barra al mateix temps que mou els glutis endarrere tant com pugui mantenint la barra prop de les seves cames. Asseguri's de no moure l'esquena i de fer l'exercici amb els malucs i els genolls.

CONSELLS: Pot usar una subjecció alterna per aixecar càrregues pesades. Centri's en contreure la columna tot el temps usant els seus músculs del Core.